НЕСПОДІВАНА ЗБРОЯ УКРАЇНИ: ЛЕГКОМОТОРНІ ЛІТАКИ- КАМІКАДЗЕ

Йдеться про невеликий безпілотний літальний апарат, начинений вибухівкою. Росія не може зупинити український безпілотник-камікадзе у стилі легкомоторного літака. Він є «цеглою, що літає з бомбою на борту».

Як йдеться у матеріалі Business Insider, останніми тижнями Україна покладалася на незвичайну зброю для завдання ударів углиб території Росії. Йдеться про невеликий безпілотний літальний апарат, начинений вибухівкою. Візуально він нагадує деякі варіанти гвинтового літака Cessna.

Легкі літаки, переобладнані у безпілотники, вперше почали атакувати Росію навесні. Вони летять на малих висотах і рухаються значно повільніше, ніж ракети великої дальності, але ці БПЛА довели здатність уникати систем протиповітряної оборони та летіти до цілі сотні кілометрів.

Експерти кажуть, що ці літаки підкреслюють успіх української інноваційної програми безпілотників дальнього радіусу дії, яку Київ застосував для нападу на військові та енергетичні об’єкти Росії.

На початку квітня Київ застосував модифікований літак для удару по заводу з виробництва безпілотників у Татарстані. Цей літак коштує менше 90 тисяч доларів за одиницю та може летіти зі швидкістю до 200 км на годину. Його салон начинений вибухівкою.

Поделиться публикацией