НА ПІВНОЧІ ХАРКІВЩИНІ РОСІЯНИ ЗАХОПИЛИ ШІСТЬ СІЛ ТА ДІСТАЛИСЯ ПІВНІЧНИХ ОКОЛИЦЬ МІСТА ВОВЧАНСЬК – DEEPSTATE

На півночі Харківщині, в районі села Липці війська РФ фактично зайняли села Стрілечу, Красне, Пильну та Борисівку. Вони переходять в червону зону – повідомляє український інформаційний ресурс DeepState.

«Росіяни намагаються закріплятися в населених пунктах Мороховець-Олійникове-Лук’янці-Зелене. Тривають бої за Глибоке, яке є останнім населеним пунктом перед основною задачею в тому районі для росіян – зайняти Липці» — пишуть аналітики. Вони також інформують, що в районі міста Вовчанськ російські війська зайняли населений пункт Плетенівка та рухають в бік Вовчанська. Намагаються закріпитися в селах Огірцеве-Гатище-Стариця-Бугруватка. Біля останніх двох сьогодні було помічено велику кількість піхоти, тривають бої. Пізніше DeepState повідомив про окупацію Огірцевого. Крім того росіяни дісталися північних околиць міста Вовчанськ, намагаються закріпитися.

У DeepState кажуть, що ситуація продовжує ускладнюватися. Ворог заводить поступово на нашу територію все більше сил, безперервно заходить піхота, просувається групами до населених пунктів і намагається там закріплятися, накопичуватися і продовжувати рух.

Аналітики залишаються при думці, що головна задача ворога – це відтягнути українські підрозділи з інших ділянок. Проте зауважують, що без введення резервів ситуація на Харківщині може стати «вкрай жахливою».

Раніше DeepState зауважив масове скупчення росіян біля і назвав це доказом того, що ворог проводить на півночі Харківщини повноцінну військову операцію.

Поделиться публикацией