НАСТУП РОСІЯН НА ХАРКІВЩИНІ МАЄ ЛІНІЙНИЙ ХАРАКТЕР — DEEPSTATE

На відміну від рейдів ДРГ, наступ росіян на Харківщині має не диверсійний, а лінійних характер. Таким висновком поділився український інформаційний ресурс DeepState.

Дослідники кажуть, що тут задача-мінімум для російських військ – це відтягти на себе сили ЗСУ. DeepState зауважує, що це буде можливим лише з постійним контролем наших сіл на Харківщині, адже це провокуватиме розтягувати такі потрібні фронту ресурси.

Наступ РФ на Харківщину: бої тривають за пять населених пунктів

«Тенденцію 2023-го року поки не можуть зупинити наявні рішення керівництва», – нарікають аналітики – «Станом на зараз вже не стоїть питання звільнити території, а стоїть питання як зупинити цю кляту машину з безлімітними виродками, які йдуть на смерть як на свято».

10 травня росіяни розпочали наступ на Харків з території своєї Білгородської області. Основні ділянки удару, за оцінкою DeepState, –  Огірцеве-Плетенівка та Борисівка-Красне-Стрілеча. Ворог продовжує атакувати Глибоке, Мороховець та Лук’янці. Ці штурми знайшли своє відображення на інтерактивних картах, які DeepState оновив 11 травня близько першої години ночі.

Поделиться публикацией