ЯКЩО ЗАБЛОКУВАТИ ПОСТАЧАННЯ ДВИГУНІВ ДВЗ ДЛЯ РОСІЙСЬКИХ БАК «ОРЛАН-10», ТО РФ ДУЖЕ НЕ СКОРО ЗМОЖЕ ЗАПРОПОНУВАТИ ВІТЧИЗНЯНИЙ АНАЛОГ

Якщо б в світі існував гідний контроль за санкціями, то можна було б обмежити виробництво безпілотної авіаційної техніки в рф та змусити цю країну страждати від технологічної кризи.

Про це в ефірі програми «Фронт Бадрака» на Апостроф TV повідомив директор українського приватного підприємства «Атлон Авіа» Артем В’юнник.

«Навіть компоненти, які не мають військового чи подвійного призначення, виробляються дуже обмеженим колом підприємств у світі. Якщо, наприклад, заблокувати постачання двигунів внутрішнього згорання (ДВЗ), якими укомплектовані безпілотники «Орлан-10», то росія дуже не скоро зможе запропонувати вітчизняний аналог подібної системи, а навіть якщо запропонує, то, я впевнений, що перші такі зразки будуть падати дуже часто», – додав він під час ефіру на Апостроф TV.

Директор підприємства «Атлон Авіа» наголосив, що для того, щоб знайти заміну двигуну, який відтестовано та відпрацьовано роками, необхідно досить довгий час, тим паче, якщо мова йде про ДВЗ.

Поделиться публикацией