«ШЕПЕТІВСЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД» РЕКОНСТРУЮВАВ ВИРОБНИЧИЙ ЦЕХ ТА ГОТОВИЙ ЗБІЛЬШИТИ ОБ‘ЄМИ ВИРОБНИЦТВА

ДП «Шепетівський ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», за власні обігові кошти відновив цех, збудований ще  у 1939 р., який або підлягав ліквідації або потребував значної реконструкції.

Новий виробничий майданчик дозволить збільшити об‘єми ремонту та модернізації артилерії для українського війська, а також розширити випуск нових бойових машин.

Для зменшення виробничих витрат особливу увагу приділили системам енергозбереження: встановили нову економічну систему освітлення, провели утеплення, тощо.

Розміри реконструйованого виробничого майданчика дозволяють відновлювати та модернізувати всі артилерійські системи, що стоять на озброєнні Збройних Сил України, в тому числі: 300-мм реактивну систему залпового вогню «Смерч» та 203-мм гаубицю «Піон», а також працювати над виготовленням перспективних зразків.

ДП «Шепетівський ремонтний завод» є одним з провідних підприємств Концерну, яке працює над зміцненням артилерії Збройних Сил України. Саме на цьому заводі ремонтуються та модернізуються ракетні системи залпового вогню «Град», «Ураган» та «Смерч», самохідні артилерійські установки 2С1 «Гвоздика», 2С3 «Акація», 2С5 «Гіацинт-С», 2С19 «Мста-С», 2С7 «Піон», машини управління вогнем артилерії, міномети, засоби управління військами, комплекси протитанкових керованих ракет, виготовлюється широкий асортимент запасних частин.

Також завод працює і над розробкою та виготовленням нових артилерійських систем. Зокрема інженери заводу беруть участь у розробці високоточної «Вільхи», систем РСЗВ «Верба» та «Берест».

Поделиться публикацией