ШЕПЕТІВСЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У КООПЕРАЦІЇ З ВИГОТОВЛЕННЯ БОЄПРИПАСІВ ДЛЯ РСЗВ

Шепетівський ремонтний завод візьме участь у кооперації з виготовлення боєприпасів для ракетних систем залпового вогню (РСЗВ) та у модернізації самих РСЗВ радянського виробництва в інтересах ЗС України.
Як повідомив 16 листопада портал Ukrainian Military Pages, йдеться про виготовлення спеціальної частини 122 мм РСЗВ БМ-21 «Град» та модернізацію бойової машини 9П140 РСЗВ «Ураган».
Держпідприємство «Шепетівський ремонтний завод» входить до складу ДК «Укроборонпром», його діяльність спрямовано на забезпечення потреб артилерії Збройних Сил та інтересів Національної гвардії України – переважно виконання завдань з капітальний ремонту ракетно-артилерійського озброєння. Як зазначає Ukrainian Military Pages, за 36 видами продукції підприємство є монополістом. За 9 місяців 2017 року підприємство випереджає основні економічні та фінансові показники минулих років. Крі того, обсяг випуску товарної продукції для Міністерства оборони України та інших Силових структур збільшився майже у 2 рази у порівнянні з 2016 роком (за 9 місяців 2017 року підприємство випустило товарної продукції на суму 263 327,2 тис. грн., для порівняння, у 2016 році — 150 589,4 тис. грн).

Поделиться публикацией
-->