ЧЕРЕЗ ПРОВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВИХ МАНЕВРІВ РФ РОЗШИРЮЄ РЕАЛІЗАЦІЮ СВОХ ІНТЕРЕСІВ В АЗІЇ ТА У ПІВНІЧНІЙ АФРИЦІ

Сухопутні війська (СВ) наступного року візьмуть участь у 10 міжнародних навчаннях, з них чотири відбудуться на території Росії, повідомила відомча газета газете «Красная звезда» з посиланням на головнокомандувача СВ  ЗФ РФ Олега Салюкова.

 

Зокрема, з 10 спланований на 2022 рік спільних міжнародних навчань із збройними силами 9 іноземних держав більшість з них з країнами Азії: ЗС Пакистану, Алжиру, Лаосу, Шрі-Ланки, Індії, а також Киргизії, Таджикистану і Монголії.

 

За словами головнокомандувача СВ  ЗФ РФ, на території Росії пройдуть чотири навчання: російсько-індійське міжвидове «Індра-2022», російсько-монгольське «Селенга-2022», російсько-єгипетське «Стріла дружби – 2022», та російсько-в’єтнамське навчання.

 

«На території іноземних держав — 6 навчань: російсько-алжирське навчання, російсько-ланкійське навчання, російсько-лаоське навчання «Ларос-2022», російсько-пакистанське навчання «Дружба-2022», навчання з підрозділами КСШР (колективні сили швидкого розгортання) «Рубіж-2022″, вчення із миротворчими силами», — повідомив Салюков.

Поделиться публикацией