ЧЕРГОВА ПАРТІЯ БОЙОВИХ МАШИН «БУЛАТ» ПРОЙШЛА РЕМОНТ

Чергова партія бойових машин «Булат», що надійшла з району проведення операції Об’єднаних сил на сході держави, пройшла ремонт і складання за повним технологічним циклом. У танках встановлені нові засоби зв’язку і навігаційна апаратура, замінені деякі деталі.

Про це повідомив генеральний директор ДП «Завод імені В.О. Малишева», що входить до складу ДК «Укроборонпром», Василь Крилас.

Фахівці «ЗІМ» усунули всі пошкодження та провели модернізацію бойових машин із заміною комплектовання.

Відновлені «Булати» на відмінно пройшли випробування в полігонних умовах: здійснили пробіг на 100 кілометрів, під час якого фахівці проаналізували роботу танків, а також пройшли перевірку стрільбами, на яких були протестовані потужність та точність гармати і кулемета бойових машин.

«Після проходження модернізації танки стали більш сучасними, з покращеною координацією зв’язку, приладами прицілювання та системою спостереження. Наші фахівці вже приступили до ремонту наступної партії «Булатів» для українських військових», – додав Василь Крилас.

 

Державне підприємство «Завод імені В.О. Малишева» (м. Харків) спеціалізується на виробництві та модернізації важкої і легкої бронетехніки для Міністерства оборони України та іноземних замовників. Серед основної продукції та послуг підприємства – БМ «Оплот», модернізація танка Т-64 до виду БМ «Булат», бронетранспортери БТР-3, БТР-4, модернізація бронетранспортерів БТР-50.

Поделиться публикацией