У 2018 РОЦІ В ЗСУ ПОСТАВЛЕНО ДЕКІЛЬКА ТИСЯЧ КЕРОВАНИХ ЗАСОБІВ УРАЖЕННЯ – ПАВЛОВСЬКИЙ

За результатами виконання заходів ДОЗ-2018 до Збройних сил України поставлено близько 8 тис. од. основних  зразків озброєння та військової техніки, декілька тисяч керованих засобів ураження, понад 500 тис. боєприпасів та інших виробів, а також відремонтовано майже тисячу одиниць техніки.

Про це  в інтерв’ю журналу Defense Express (січень-лютий 2019) заявив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський.

Зокрема, він повідомив, що укомплектованість озброєнням та технікою бойових частин становить 95%, а коефіцієнт технічної справності ОВТ – 86%.

«Також у 2018 р. прийнято на озброєння та постачання понад двадцять зразків озброєння та боєприпасів, а в рамках виконання дослідно-конструкторських робіт виведено на завершальні етапи в державних випробуваннях більше десятка новітніх зразків озброєння», — сказав заступник Міністра оборони України.

На думку І. Павловського, саме завершення розробки новітніх та модернізованих зразків озброєння та військової техніки, прийняття їх на озброєння та постачання для Збройних сил України буде пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення на 2019р.

Поделиться публикацией