У РОСІЇ ЗАПУСКАЮТЬ НОВУ ХВИЛЮ «ЧАСТКОВОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ»

У Росії запускають нову хвилю «часткової мобілізації». Російський міністр оборони Сергій Шойгу вже підписав відповідний наказ. На війну в Україні планують додатково набрати 200 тисяч росіян.

Про це 5 вересня ц.р. повідомив Інформатор.

Інформується, що документ Міноборони рф про мобілізацію з’явився в мережі. Вказану кількість осіб планують набрати протягом всього двох місяців. Шойгу наказав виконати умови додаткової мобілізації до 1 листопада.

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що знає про ситуацію, коли військкоми рф їздять по заводах і пропонують людям по 195 тисяч рублів (близько 75 тис. грн. Ймовірно, сума за місяць — ред.) За словами Буданова, у рф існують проблеми з економікою через які людей простіше загітувати приєднатись до армії. Подібну ситуацію росіяни зробили на території Донецької та Луганської областей. Тоді вони вдались до тиску на економічні зв’язки між людьми та створили такі умови, що роботи за яку добре платять ставало все менше чи взагалі зникала. Громадяни аби виживати були вимушені йти в 1-й і 2-й «армійські корпуси».

Буданов каже, що Кремль зараз проводить приховану мобілізацію від 20 до 22 тисяч людей щомісяця. Це може бути аргументом, що в рф дійсно великі втрати серед особового складу. За його словами, пропаганда, яку показують росіяни, що нібито «втрат нема» — це мильна бульбашка. Вони, як і зазвичай, брешуть.

Поделиться публикацией