У ЗСУ ЗАФІКСОВАНО ДРУГИЙ ЛЕТАЛЬНИЙ ВИПАДОК В РЕЗУЛЬТАТІ ЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID-19

У Збройних силах України зафіксовано другий летальний випадок в результаті захворювання на COVID-19. Про це повідомили в командуванні Медичних сил ЗСУ.

«Так, сьогодні у реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні в зв’язку з гострою респіраторною хворобою COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, помер службовець Збройних Сил України», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що перші ознаки хвороби, підвищена температура і утруднене дихання, у нього з’явилися 1 квітня. 8 квітня через погіршення самопочуття його доставили в реанімацію Львівської обласної інфекційної лікарні. Чоловік був підключений до апарату штучної вентиляції легень і отримував необхідне лікування, зазначили в Медичних силах ЗСУ.

«Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР тестування 12.04.2020. Сьогодні 16.04.2020 о 10.20 він помер. За наявною інформацією у чоловіка крім гострої респіраторної хвороби Covid-19 були супутні захворювання», — відзначили військові.

Поделиться публикацией