УРЯД ПРИЙНЯВ УСІ ПОСТАНОВИ МІНСТРАТЕГПРОМУ ДЛЯ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ОБОРОННІ ЗАКУПІВЛІ»

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України повністю виконало свої зобов’язання з розробки нормативно-правових документів для імплементації Закону України «Про оборонні закупівлі».

Про це 17 березня ц.р. повідомили на офіційному сайті Мінстратегпрому.

Як повідомив Віце-прем’єр-міністр України Олег Уруський, 17 березня на черговому засіданні Уряд прийняв останні дві постанови з десяти, підготовлених Мінстратегпромом.

Ідеться про постанови «Про затвердження Порядку формування та коригування очікуваної вартості товарів, робіт і послуг оборонного призначення, закупівля яких здійснюється за неконкурентною процедурою» і «Про затвердження Порядку створення функціонування та ведення електронного реєстру учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів), внесення до нього суб’єктів господарювання».

Окрім того, Олег Уруський наголосив, що Мінстратегпром завершив роботу над ще одним важливим документом – Стратегією розвитку ОПК України.

За словами Віце-прем’єр-міністра України, найближчим часом Стратегія буде розглянута на засіданні Урядового комітету з питань нацбезпеки і оборони, стратегічних галузей промисловості, паливно-енергетичного комплексу та інфраструктури, а надалі – винесена на схвалення Кабінетом Міністрів України.

Поделиться публикацией