«УКРСПЕЦЕКСПОРТ» ПРАЦЮЄ НАД 205 КОНТРАКТАМИ – В. НОЗДРЯ

На сьогоднішній день державна компанія «Укрспецекспорт» має понад 200 діючих контрактів, а загальна сума цих контрактів перевищує 1 585 млн дол. США.

Про це 8 жовтня ц.р. повідомив генеральний директор компанії Вадим Ноздря в рамках прес-конференції на тему: «Реформування “Укрспецекспорту”: виклики та загрози», що відбулася в Укрінформі.

«Це великі об’єми та велика відповідальність, яка лежить на плечах колективу компанії. З  березня року в компанії відбулася трансформації. В дію було ведено новий штатний розклад. До того ж, було зменшено загальну чисельність працівників компанії приблизно на 10% відсотків. Також варто наголосили, що кількість фахівців, які зайняті контрактною роботою, тобто люди, що укладають та виконують контракти збільшилася в порівнянні з загальним адміністративним персоналом», — зазначив В. Ноздря.

Крім цього, в ході прес-конференції генеральний директор компанії поінформував, що на сьогоднішній день компанія виконує фінансовий план на 100%, а це є чималим досягненням, яке потребує серйозних зусиль.

«Мені як новому керівнику, що працює на посаді з січня місяця не просто перебудовувати та налагоджувати зв’язки з нашими партнерами, тим паче в умовах пандемії COVID-19, але добре, що можна вести перемовини в онлайні. Ми фіксуємо нові домовленості, врегульовуємо старі проблеми. До речі четвертий квартал 2020 року розпочався також вдало. Ми вже виконали план четвертого кварталу на 20%, і має надію перевиконати фінансовий план ДК «Укрспецекспорт на 2020 рік», — підсумував генеральний директор компанії.

Поделиться публикацией