«УКРСПЕЦЕКСПОРТ» ПОСТАВИВ ДО БІЛОРУСІ НАШОЛОМНУ СИСТЕМУ ЦІЛЕВКАЗАННЯ

ДК «Укрспецекспорт» завершила виконання контракту щодо постачання нашоломної системи цілевказання до літаків типу «СУ» та контрольно-перевірочну апаратуру до неї.

Замовник – одне з підприємств Республіки Білорусь.

Про це ІА «ОПК» повідомили в ДК «Укрспецекспорт».

Після проведення технічної інспекції виробів з метою перевірки їх якості та працездатності, представники білоруської сторони визнали, що всі вироби відповідають умовам зовнішньоекономічного контракту та задовольняють вимоги покупця, на підстав чого, було прийнято рішення передати вироби замовнику.

Перевірка була проведена в присутності представників розробника – КП «СПБ «Арсенал». КП СПБ «Арсенал» є провідним розробником і виробником оптичних і оптико-електронних приладів для космічної, авіаційної та наземної техніки військового і цивільного призначення в Україні.

В ході виконання контракту білоруська сторона показала себе надійним партнером, який своєчасно і в повному обсязі виконав покладені на себе зобов’язання. Українська та білоруська сторони висловили зацікавленість в продовжені подальшої співпраці в сфері військово-технічного співробітництва.

 

Станом на 31 серпня 2020 року ДК «Укрспецекспорт» виконує шість контрактів з підприємствами та державними установами Республіки Білорусь.

Це спільні проекти в авіаційній, бронетанкові та ракетних галузях, до виконання яких залучені підприємства ДК «Укроборонпром». Крім того ведеться робота  в таких перспективних напрямках діяльності як авіаційна та ракетна галузі.

Поделиться публикацией