«УКРОБОРОНПРОМ» ТА ЧЕСЬКА КОМПАНІЯ «EXCALIBUR» ДОМОВИЛИСЬ ПРО СПІЛЬНЕ ПОСТАЧАННЯ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

9 жовтня 2018 року підписано Меморандум між ДК «Укроборонпром» та компанією «EXCALIBUR» (Чехія). Його мета – об’єднати зусилля української і чеської сторін з метою розробки, виготовлення та маркетингового просування інноваційної продукції у галузі бронетехніки.

Документ передбачає готовність обох сторін спільно здійснювати науково-технічну та дослідно-конструкторську діяльність, спрямовану на створення нових зразків військової техніки та озброєнь.

Співпраця ДК «Укроборонпром» та «EXCALIBUR» передбачає можливість спільного постачання високотехнологічної продукції на ринки третіх країн.

На думку Генерального директора Укроборонпрому Павла Букіна, підписання Меморандуму із чеської компанією для Концерну є нагодою отримати стратегічного партнера на території країни-члена Альянсу.

«Це – можливість залучити фінансування та інвестиції у дослідно-конструкторські роботи, профінансувати перспективні зразки, довести їх до серійного виробництва. Це також – нагода сформувати інноваційні технологічні ланцюги з модернізації нашої бронетехніки і розробки перспективних зразків», – наголосив Павло Букін.

Поделиться публикацией