«УКРОБОРОНПРОМ» ТА ЙОРДАНІЯ ОБГОВОРИЛИ СПІЛЬНІ ПРОЕКТИ У ГАЛУЗІ БРОНЕТЕХНІКИ  

У рамках офіційного візиту делегації Міністерства оборони України та ДК «Укроборонпром» до Йорданського Хашимітського Королівства відбулася зустріч Генерального директора Концерну Павла Букіна із принцом Йорданії Фейсалом бін Хусейном.

Участь у зустрічі взяв Надзвичайний і повноважний посол України у Королівстві Сергій Пасько.

Сторони окреслили питання двосторонньої військово-технічної співпраці та взаємодії виробничих комплексів обох країн. Було обговорено поточні проекти у Йорданії за участю українських підприємств бронетанкової галузі. Йорданська сторона наголосила щодо повної підтримки розвитку двосторонньої співпраці з Україною.

Зустрічі з Фейсалом бін Хусейном передував візит української делегації на потужності королівського конструкторського бюро KADDB та зустріч Павла Букіна з генеральним директором бюро Мохамадом Фаргалом.

Сторони відзначили досягнутий рівень двосторонньої співпраці між підприємствами оборонно-промислового комплексу двох країн, зокрема у напрямку бронетанкових технологій.

Під час огляду виробничих ліній KADDB Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Павло Букін наголосив на можливості запуску двосторонніх проектів у бронетанковій сфері між Україною та Йорданією.

Також у Міністерстві оборони Йорданії відбулася зустріч української делегації із директором з планування Збройних сил Абдалахом Хасаном Хунеіті. Сторони обговорили перспективи розвитку взаємної кооперації у оборонній сфері.

Поделиться публикацией