«УКРОБОРОНПРОМ» ПРОФІНАНСУВАВ ПРОЕКТИ МИКОЛАЇВСЬКОГО СУДНОБУДІВНОГО ЗАВОДУ

Державний концерн «Укроборонпром» профінансував перший етап ремонту будівлі управління Миколаївського суднобудівного заводу та утримання взимку недобудованого ракетного крейсера на території підприємства.

Про це 15 грудня ц.р. повідомили в прес-службі ДК «Укроборонпром».

«Проведено підготовчі роботи до ремонту покрівлі будівлі заводоуправління, де працюють ключові служби, які забезпечують діяльність підприємства, зокрема підрозділ з автоматизації системи управління, режимно-секретний відділ тощо, а також представництво державного замовника – Міноборони. Крім цього, у приміщеннях розташовано унікальний технічний та кадровий архіви заводу, в яких зберігається документація за багато років», — йдеться в матеріалі.

«Ми вдячні концерну за допомогу в реалізації наших ініціатив, – розповідає директор підприємства Валерій Калашников. – Сподіваємося, що завдяки загальному реформуванню Укроборонпрому наш завод отримає друге дихання та поступово перетвориться на потужного гравця на ринку послуг з ремонту та модернізації військового флоту».

«Щодо технічного обслуговування вузлів та агрегатів крейсеру, то воно є необхідним, оскільки підтримує пожежну безпеку та живучість корабля, а також запобігає загрозі екосистемі дельти р. Інгул і р. Південний Буг, – зазначає Денис Кравченко, директор з суднобудування та морської техніки концерну. – Ми розуміємо свою відповідальність перед миколаївцями та країною. Тому керівництво Укроборонпрому вирішило спрямувати кошти на технічне обслуговування. Ми сумлінно виконуємо всі необхідні роботи, дотримуючись відповідних регламентів. Фахівці Миколаївського суднобудівного заводу працюють професійно та якісно, попри будь-які перешкоди”.

 

Поделиться публикацией