УКРОБОРОНПРОМ ЗМІЦНЮЄ ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО ЗІ ШРІ-ЛАНКОЮ

У четвер, 22 квітня, в рамках виконання доручення Президента України Володимира Зеленського про розвиток експорту та розширення військово-технічного співробітництва відбулася зустріч генерального директора Укроборонпрому Юрія Гусєва з військовою делегацією Шрі-Ланки на чолі з Командувачем Військово-повітряних сил цієї країни, маршалом авіації Сударшаною Патираною. Під час заходу були обговорені перспективи співпраці в авіаційній галузі.

Про це повідомили в прес-центрі держконцерну.

Укроборонпром зацікавлений у розвитку партнерства зі Шрі-Ланкою та отриманні нових замовлень на послуги з авіаремонту та постачання продукції до цієї країни. Прагнення до зміцнення відносин у військово-технічної сфері є й у іноземної сторони.

«Наші авіаційні підприємства мають потужну виробничу базу та висококваліфікованих працівників, – зазначив Юрій Гусєв. – Ми пропонуємо не лише якісний ремонт техніки, а й високотехнологічні повітряні судна: універсальні сучасні транспортні літаки Ан-178, які можуть використовувати військові та цивільні структури. Я впевнений, що співпраця Укроборонпрому та Шрі-Ланки буде розвиватися і в нас попереду чимало великих спільних проєктів».

Також під час візиту в Україну делегація Шрі-Ланки відвідає три підприємства Концерну: ДП «Завод 410 ЦА», ДП «Антонов» і ДП »Авіакон», де ознайомиться з виробництвом і технологіями капремонту, модернізації та будівництва авіаційної техніки.

Поделиться публикацией