УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ ЗНИЩИЛИ КОМАНДУВАЧА РОСІЙСЬКОЇ АРМІЇ

Українські сили оборони знищили командувача російської армії генерал-майора Андрія Колесникова.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Хороша новина: сьогодні став «двохсотим» командувач 29-ї армії Східного військового округу (ВВО) генерал-майор Андрій Колесніков», — написав Геращенко 11 березня в Телеграмі.

Головне управління розвідки Міноборони України раніше повідомляло, що у боях під Харковом було вбито генерал-майора російської армії Віталія Герасимова. У повідомленні ГУР МО повідомляло, що йдеться про начальника штабу і першого заступника командувача 41-ї армії Центрального військового округу Росії.

Згідно з даними журналіста-розслідувача Христо Грозєва, загибель Герасимова підтверджується записом переговорів російських військових, які, за його словами, він має в своєму розпорядженні. Звідки він її отримав і чи доведено її автентичність, Грозєв не повідомляє.

Герасимов брав участь у другій війні в Чечні та операції в Сирії, а також в операції з анексії Криму. Нагороджений різними нагородами, у тому числі орденом за заслуги перед Батьківщиною з мечами.

Минулого тижня у соцмережах з’явилися також повідомлення про загибель в Україні заступника командувача 41-ї армії Центрального військового округу генерал-майора Андрія Суховецького. Про його загибель, зокрема, писали у соцмережах його колишні товариші по службі. Офіційно новину також не підтверджено.

Поделиться публикацией