УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ ЗДІЙСНИЛИ УСПІШНУ КОНТРАТАКУ В РАЙОНІ МИКОЛАЄВА

Українські Збройні сили продовжують блокувати наступальні операції російських окупантів. Як зазначили в аналітичному центрі США, українці здійснили успішну контратаку в районі Миколаєва.

Про це 19 березня ц.р. повідомив «Obozrevatel».

Інформується, що вона тривала кілька останніх днів, йдеться в пресрелізі на сайті. За останню добу, російська армія просунулася лише в районі Маріуполя.

В повідомленні йдеться, що успішна контратака ЗСУ може свідчити про те, що окупанти, що зібралися навколо Миколаєва, перегружені та не зможуть наступати в найближчі дні.

«Здатність українських сил провести успішну велику контратаку вказує на те, що російські сили, які намагаються оточити Миколаїв, ймовірно, перевантажені, і навряд чи вони зможуть відновити наступальні операції у напрямку Одеси найближчим часом», – йдеться в повідомленні.

В аналітичному центрі також зазначили, що 18 березня російські війська не вели наступальних операцій на північний захід і на північний схід від Києва.

Крім того, солдати країни-агресорки стикаються з дедалі гострішими проблемами падіння морального духу й постачання. Зростає кількість повідомлень про самокаліцтво. Таким чином вони намагаються уникнути відправлення на війну в Україну. Окрім того, у росіян відчувається брак ключових керованих боєприпасів.

 

Поделиться публикацией