УКРАЇНСЬКИЙ СПЕЦНАЗ ПРАЦЮЄ У ГЛИБОКОМУ РОСІЙСЬКОМУ ТИЛУ — THE TIMES

Підрозділ українських Сил спеціальних операцій виконує диверсійні завдання на території Російської Федерації, зокрема знищує склади боєприпасів і сховищ нафти. Про це повідомляє The Times з посиланням на коментарі неназваного офіцера української розвідки й двох 25-річних сержантів підрозділу ССО з позивними «Двадцять Другий» і «Красень».

Журналісти зробили висновок, що вибухи на складах зброї й нафтобазах в РФ радше за все пов’язані з діями українського спецназу.

За інформацією видання, українські гелікоптери пізно вночі летять низько над землею і доставляють бійців українського спецназу на територію Росії. У цих операціях задіяні військовослужбовці 10 загону спеціального призначення під назвою «Шаман», що мають навички із здійснення диверсійно-розвідувальних операцій у тилу противника.

«Росіяни так і не спроможні збагнути, як це (диверсія) стається, вони не можуть повірити, що ми можемо бути там (на території РФ)», — поділився спецпризначенець з позивним «Красень». Нагадаємо, російські військові переймаються тим, що ЗСУ можуть атакувати зони дії гармат та ракетно-артилерійського вогню у Бєлгородській області, тому вони будуть намагатися утримати свої позиції, а також продовжити атакувати позиції наших захисників.

Поделиться публикацией