«УКРАЇНСЬКА БРОНЕТЕХНІКА» СТАЛА ПАРТНЕРОМ В ПРОВЕДЕННІ ЗМАГАНЬ MUTANTS MATCH-III

Компанія «Українська бронетехніка» стала партнером змагань з прикладної стрільби Mutants Match-III.

Про це 22 червня ц.р. повідомив Український мілітарний портал.

Змагання організовуються цивільною ініціативою Mutants Squad з метою сприяння організації та створенню підрозділів територіальної оборони.

Самі змагання відбувались 21 червня на спеціалізованій території в Київській області, у 45 км від столиці, де одночасно на 5 локаціях з переміщенням стрілецьких груп за круговим принципом відбулись всі етапи матчу.

В них брало участь 16 тактичних груп, серед яких команди в складі військовослужбовців резерву та запасу і представників силових відомств України.

«Оскільки у змаганнях брали участь представники різних силових структур, ми вирішили представити зразки військової техніки, яка постачається міністерствам та відомствам, і надати військовослужбовцям можливість ознайомитись з тактико-технічними характеристиками «Варти» і «Новатора», а також перевірити ходові якості броньованих машин в умовах бездоріжжя», – додав Владислав Бельбас.

Окрім учасників змагань до участі в заході на запрошення компанії «Українська бронетехніка» взяли участь представників ряду ЗМІ, у тому числі Українського мілітарного порталу – Олександр Аргат та Тарас Чмут.

В рамках заходу представники медіа окрім спостереження за змаганням стрілецьких команд змогли вправлятися у стрільбі з різноманітних видів зброї:

Також була можливість керування бронеавтомобілями «Новатор» і «Варта» в умовах бездоріжжя.

 

 

Поделиться публикацией