«УКРАЇНСЬКА БРОНЕТЕХНІКА» ЗАВЕРШИЛА ВИПРОБУВАННЯ ЧЕРГОВОЇ ПАРТІЇ 120 ММ МІНОМЕТІВ ДЛЯ ЗСУ

Днями наше підприємсто «Українська бронетехніка» завершило приймально-здавальні випробування чергової партії 120 мм мінометів для потреб Збройних Сил України. Випробування для контролю якості проходить кожен міномет, який передається у війська.

Про це 28 вересня ц.р. повідомили в пресслужбі підприємства.

«На цих випробуваннях ми відстріляли останні зразки продукції і тим самим завершили один з поточних контрактів з Міноборони. Продовжуємо виробляти міномети різних калібрів та поставляємо їх практично всім силовим відомствам. Сьогодні особисто перевіряв безпечність стрільби та вкидав 120 мм мінометні постріли на повному заряді у ствол нашого міномету», — розповів генеральний директор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.

Сьогодні міномети нашого виробництва стоять на озброєнні найрізноманітніших підрозділів Сил Оборони України – ЗСУ, ТРО, ССО, Нацполіції, СБУ.

«Ми успішно провели релокацію виробництва та вийшли на високі показники виробництва мінометів.  Компанія працює над тим, аби мінометів 60 мм, 82 мм та 120 мм у війську було більше», — запевнив Владислав Бельбас.

Поделиться публикацией