УКРАЇНА РОЗРОБЛЯЄ СПЕЦІАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ РЕЖИМ ДЛЯ ОПК — ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Президент Володимир Зеленський під час Форуму оборонних індустрійоголосив про створення альянсу оборонних індустрій та про нові підходи до організації ОПК країни.

«Сьогодні на старті цю декларацію вже підписало 13 визначних компаній, які готові разом з Україною будувати новий арсенал вільного світу», — розповів Зеленський. Крім того, глава держави оголосив — Україна розробляє спеціальний економічний режим для оборонно-промислового комплексу. «Щоб дати всі можливості реалізувати свій потенціал кожній компанії, яка працює заради оборони в Україні та з Україною, або яка хоче прийти в Україну», — додав Зеленський.

В Україні проходить Форум оборонних індустрій за участі українських та іноземних виробників зброї. Захід покликаний зафіксувати досягнення нашого оборонно-промислового комплексу. Україна має на меті продемонструвати те, що вже вміє та розглянути те, що може додати до можливостей, зокрема через створення нових виробництв в країні, через локалізацію з партнерами. Як повідомляли в МЗС, у Форумі беруть участь щонайменше 165 оборонних компаній з 26 країн.

Поделиться публикацией