УКРАЇНА МОЖЕ ОТРИМАТИ З ПАКИСТАНУ БОЄПРИПАСИ І ГОТОВА ДО СПІЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА ВИСОКОТОЧНИХ РАКЕТ

У рамках оборонної виставки IDEAS-2018, що відбувається у м.Карачі (Ісламська Республіка Пакистан) українська сторона провела низку зустрічей із командуванням збройних сил Ісламської республіки Пакистан. Серед пріоритетів двостороннього співробітництва визначено діяльність із спільного виробництва високоточних озброєнь.

Повідомляє «Укроборонпром».

Зокрема, відбулись переговори із керівництвом однієї з науково-промислових організацій Пакистану. Було обговорено терміни й умови старту спільного українсько-пакистанського виробництва високоточних ракет різних класів. Сторони підтвердили готовність почати спільні науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи у найближчі місяці.

Також відбулася зустріч із керівництвом компанії з виробництва боєприпасів «Pakistan Ordance Factories». Ішлося про можливість постачання для потреб Збройних Сил України боєприпасів і компонентів для їхнього виробництва на території нашої країни. Пакистанська сторона підтвердила зацікавлення і готовність у стислі терміни забезпечити потреби України своєю продукцією.

IDEAS вважається однією з провідних оборонних виставок та проходить раз у два роки. Цьогоріч вона триватиме  27-30 листопада. Форум – один із найбільших у Південно-азійському регіоні, який на сьогодні відкриває значні перспективи для України у сфері розвитку військово-технічного співробітництва.

Поделиться публикацией