УКРАЇНА МОДЕРНІЗУЄ ЛІТАКИ “АН” ДЛЯ ПЕРУ

Державний концерн “Укроборонпром” та Міністерство внутрішніх справ Перу підписали низку угод про співпрацю у сфері подовження термінів експлуатації парку літаків типу “Ан” (“Антонов”).

Про це 2 грудня ц.р. повідомив Український міліарний портал, посилаючись на  прес-службу ДК «Укроборонпром».

Згідно з цими домовленостями, українська сторона розробить план капітального ремонту, переоснащення та обслуговування літаків “Антонов”, які експлуатуються різними відомствами МВС Перу.

Після розгляду рішень, запропонованих підприємствами “Укроборонпрому”, замовник визначиться зі строками та умовами виконання робіт.

Виконання угоди дозволить подовжити термін експлуатації літаків, що буде сертифіковано виробником – ДП “Антонов”, що входить до складу Концерну. Окрім цього, літаки будуть переобладнанні відповідно до сучасних умов експлуатації та потреб спеціальних та силових відомств Перу.

“Таким чином ми продовжимо термін експлуатації літаків “Антонова” в Перу, що довели свою ефективність та необхідність замовнику, а також завантажимо наші підприємства роботою. Ми виконуємо той план дій, який сформувала нова команда “Укроборонпрому”. Авіаційна промисловість України отримуватиме ще більше замовлень та розширить географію продажу своїх продуктів та сервісу”, – прокоментував ці угоди Заступник генерального директора з авіа- та ракетобудування Руслан Корж.

Раніше ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, підписало контракт з Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу щодо поставки багатоцільового транспортного літака Ан-178. Контрактом передбачено виробництво та поставка українського літака для потреб Національної поліції Перу, надання пакету послуг з навчання, обслуговування та розширеної гарантії.

Поделиться публикацией