УКРАЇНА ДОМОВИЛАСЬ ПОСТАЧАТИ ОЗБРОЄННЯ АРМІЇ МОЛДОВИ

Українське держпідприємство Промоборонекспорт і Міністерство оборони Молдови підписали меморандум про взаємодію. Про це 11 жовтня поінформувала прес-служба держконцерну Укроборонпром.

Згідно з повідомленням, сторони домовилися про постачання українського озброєння збройним силам Молдови, а також надання послуг з капітального ремонту та модернізації бронетанкової та авіаційної техніки.

Раніше ГК Укроборонпром і компанія Excalibur (Чехія) підписали документ, який передбачає готовність обох сторін спільно здійснювати науково-технічну та дослідно-конструкторську діяльність, спрямовану на створення нових зразків військової техніки і озброєнь.

Раніше компанія Спецтехноекспорт підписала меморандум про співпрацю з турецькою компанією Aselsan. Сторони домовилися про виробництво турецьких систем радіозв’язку в Україні.

Зазначимо, держконцерн «Укроборонпром» сформував список підприємств, які будуть передані до Фонду державного майна України для подальшої приватизації. Більше 80 заводів, конструкторських бюро і науково-виробничих комплексів, які займаються випуском, модернізацією, ремонтом озброєння, залишаться у власності держави.

Поделиться публикацией