УКРАЇНА ГОТОВА ВЗЯТИ НА СЕБЕ ДОВГООЧІКУВАНІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ТА РОЗПОЧАТИ ВИКОНАННЯ ПДЧ В НАТО – ПОРОШЕНКО

Глава держави привітав із 70-річчям створення НАТО і зауважив, що 70 років тому цивілізований світ об’єднався задля створення Північноатлантичного альянсу. Тепер, як каже Президент Петро Порошенко, Україна готова взяти зобов’язання і розпочати виконання Плану дій до членства в НАТО.

Про це повідомили 5 квітня ц.р., на офіційному сайті Адміністрації Президента.

«За ці роки Альянс довів, що він про мир, стабільність та людську гідність. За ці роки Альянс також довів, що є найбільш міцною та ефективною командою однодумців – жодного випадку, щоб комусь з членів Альянсу хтось загрожував», — відзначив Глава держави.

«Україна високо цінує солідарність Північноатлантичного союзу і незмінну підтримку нашої держави перед лицем агресії Росії. Сьогодні, коли російський агресор цинічно та зухвало порушує норми та правила, встановлені у світі, рух до НАТО залишається безальтернативним напрямком для України, її захисту та збереження територіальної цілісності», — додав він.

Президент запевнив, що Україна залишається надійним партнером НАТО в побудові спільного і безпечного майбутнього. За його словами, всі ці роки Україна впевнено торувала свій шлях до Північноатлантичного альянсу – практично з чистого аркуша було створено нову українську армію, яку поважають в регіоні і в світі.

Поделиться публикацией