ТРИ ТРАНСПОРТНИХ АН-178 ДЛЯ МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ ТА ПРОВЕДЕННЯ СЕРТИФІКАЦІЙНИХ ВИПРОБУВАНЬ ЛІТАКА – ГЕНДИРЕКТОР ДП «АНТОНОВ» С. БИЧКОВ ПРО ГОЛОВНІ ЗАВДАННЯ

Під час зустрічі генерального директора ДП «Антонов» Сергія Бичкова з колективом підприємства першочерговими задачами сьогодення названо виробництво трьох транспортних літаків Ан-178 на замовлення Міністерства оборони України та проведення сертифікаційних випробувань літака. Керівник ДП «Антонов» наголосив, що цей важливий контракт був укладений за сприяння чинного президента України.

Як передали «Факти», С.Бичков фактично визнав, що підприємство виживає за рахунок власної авіакомпанії. «Завдяки напруженій роботі колективу авіатранспортного підрозділу під керівництвом Харченко, вдається отримувати високі результати з виконання авіаперевезень, підтримувати на гідному рівні фінансування підприємства», — підкреслив Бичков.

Він також зазначив, що ДП «Антонов» розраховує на «перспективні замовлення на виробництво літаків на базі Ан-32П, Ан-38, створення нового літака з урахуванням досвіду Ан-70».

Поделиться публикацией