ТЕХНІКА З КРИМУ, ЯКУ РФ ГОТОВА ПОВЕРНУТИ УКРАЇНІ, ЗАСТАРІЛА І Є МЕТАЛОБРУХТОМ – ЄХАНУРОВ

Техніка з анексованого Криму, яку Росія готова повернути Україні застаріла і є металобрухтом. Про це в програмі «Бацман» на телеканалі «112 Україна» 11 січня повідомив голова Наглядової ради Ліги оборонних підприємств України Юрій Єхануров, який у 2007 – 2009 рр. був міністром оборони України, а у 2005–2006 рр. — прем’єр-міністром України.

«Цей металобрухт ділові люди України із задоволенням візьмуть та й здадуть його. Навіть у 2014 р. (коли Росія анексувала Крим) це був металобрухт. На жаль, це все — вже вчорашній день, позавчорашній. Для оборони нашої країни це вже не має ніякого значення», – зазначив Єхануров.

Нагадаємо, що 11 січня Путін заявив, що РФ готова передати Україні її військову техніку з Криму. Він підкреслив, що вся техніка знаходиться в жалюгідному стані». За його словами, йдеться про десятки кораблів і десятки бойових літаків. У той же час командувач ВМС України Ігор Воронченко зазначив, що українська військова техніка, яка залишилася на території анексованого Криму, не є «мотлохом». Зокрема, Воронченко заявив, що на період анексії Криму з 8 бойових кораблів не на ходу був тільки один – ВДК «Ольшанський».

Поделиться публикацией