ТАРАН ВРУЧИВ ВІЙСЬКОВІ ЗВАННЯ ВИЩОГО ОФІЦЕРСЬКОГО СКЛАДУ ТА ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ КРАЩИМ ПРЕДСТАВНИКАМ ЗСУ

За дорученням Президента України — Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, з нагоди Дня незалежності України, Міністр оборони України Андрій Таран вручив військові звання вищого офіцерського складу та державні нагороди кращим представникам Збройних Сил України.

Про це 26 серпня ц.р. повідомив портал йдеться Арміяinform, посилаючись на сайті Міноборони.

На початку урочистостей присутні на заході вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв, які віддали найцінніше — свої життя у боротьбі за незалежність України.

— Сьогодні ми відзначаємо кращих представників Міністерства оборони та Збройних Сил України — військовослужбовців та працівників, які з честю і гідністю виконують свій військовий і професійний обов’язок. Це люди, які за особистий внесок у справу захисту Батьківщини удостоєні високих військових звань та державних нагород, — зазначив Міністр оборони України.

Андрій Таран наголосив, що Держава належним чином відзначає заслуги кожного свого захисника, дбаючи про те, аби країна знала своїх героїв — тих, хто не шкодуючи власних сил і здоров’я робить усе можливе, щоб українські громадяни почувалися захищеними.

— В умовах триваючої російської агресії проти України, перед нами стоять надважливі завдання, від якості виконання яких, залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни. Це, розвиток Збройних Сил та посилення їх бойових спроможностей, переоснащення українського війська, забезпечення його новітніми зразками озброєння та військової техніки, запровадження стандартів НАТО у повсякденну діяльність військ. Серед пріоритетних завдань також посилення соціального захисту українських воїнів та запровадження потужного мотиваційного пакету, — зазначив Андрій Таран.

Вітаючи нагороджених військовослужбовців та працівників, Міністр оборони відзначив значний прогрес у зміцненні обороноздатності країни, проведенні глибокої оборонної реформи.

— І внесок кожного військовослужбовця та працівника у цю справу є важливим і безцінним, — зазначив Андрій Таран.

Міністр оборони України вручив погони «генерал-полковника» командувачу Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанту Олександру Сирському, «генерал-майора» — Головному інспектору Сухопутних військ Головної інспекції Міністерства оборони України полковнику Олександру Доманському, командувачу Сил підтримки Збройних Сил України полковнику Миколі Жирнову, начальнику Головного управління доктрин та підготовки Генерального штабу ЗС України полковнику Олексію Тарану.

Також групі офіцерів та працівників ЗС України, згідно Указу Президента України було вручено державні нагороди та почесні звання.

Поделиться публикацией