СТРАТЕГІЧНІ РАДНИКИ МІНІСТРА ОБОРОНИ З БРИТАНІЇ І ЛИТВИ ЗАВЕРШИЛИ РОБОТУ В УКРАЇНІ

Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся зі своїми стратегічними радниками зі США, Канади, Британії, Литви, Польщі та Німеччини. Зустріч відбуласяв Міністерстві оборони. По її завершенні Полторак нагородив відомчими відзнаками «За розвиток військового співробітництва» радників з Британії і Литви — відставних генералів Ніка Паркера і Йонаса Андрішкевічуса, котрі завершили роботу в Україні.

Про це 19 березня ц.р. повідомив DT,UA .

Міністр подякував радникам за роботу з оцінки варіантів розвитку перспективної системи військового управління Збройними силами України, а також за конструктивну і ефективну діяльність і єдність в намірах допомогти українській армії стати сильнішою.

«Усі поради наших партнерів будуть детально вивчені, і процес реформування буде продовжено згідно з визначеними термінами. У нас є мета, і ми йтимемо до неї, обираючи, як успішно виконати завдання, що можуть виникнути на шляху реформ», — запевнив Полторак.

«Ми залишимося друзями назавжди, і, я впевнений, що, коли ми повернемо окуповані території, ми обов’язково запросимо вас і відсвяткуємо разом цю подію», — підсумував міністр оборони.

 

Поделиться публикацией