«СПЕЦТЕХНОЕКСПОРТ» ДЕМОНСТРУЄ УКРАЇНСЬКУ ЗБРОЮ НА ФІЛІППІНАХ

Державне підприємство ДГЗП «Спецтехноекспорт» представляє продукцію українського військово-промислового комплексу на Міжнародній виставці та конференції з оборони та безпеки ADAS-2018, що проходить у м. Маніла, Республіка Філіппіни, з 26 по 28 вересня.

Про це повідомляє прес-служба компанії

Виставку та конференцію ADAS організовано на Філіппінах вже втретє, цього року захід є найбільшим за свою історію. Експозиція українських підприємств представлена на цій виставці вперше.

Відвідувачі українського стенду знайомляться з сучасними зразками вітчизняної техніки, серед них – БТР-4МВ від ДП ХКБМ імені Морозова, 3Д радар 80К6Т, що розроблений КП «НВК «Іскра», багатоцільові транспортні літаки Ан-132 та Ан-178 від ДП «Антонов», бронеавтомобілі КрАЗ «Шрек» та «Фіона» від Кременчуцького автомобільного заводу, бронеавтомобілі «Варта» та «Новатор» від ТОВ «Українська бронетехніка», самохідний міномет калібру 120 мм на базі шасі бронеавтомобіля Барс-8 від ДП «Укроборонсервіс», безпілотник PD-1 VTOL вертикального зльоту та посадки від компанії «Укрспецсистемс».

За словами Національного секретаря з оборони Республіки Філіппіни Делфіна Лорензани керівництво Філіппін орієнтоване на проведення модернізації Збройних сил, зокрема, для посилення захисту своїх кордонів, підвищення спроможності протистояти військовим загрозам та стихійним лихам.

Поделиться публикацией