СИЛИ ТРО ЗВЕРНУЛИСЯ ДО УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ – ЗАКЛИКАЮТЬ РАЗОМ ФОРМУВАТИ ПОТУЖНИЙ РЕЗЕРВ

Сили територіальної оборони ЗСУ звернулися до українських підприємців – закликають разом формувати потужний резерв, просувати цю ідею серед працівників, зберігаючи за ними робочі місця та зарплати. Звернення розмістив у Facebook заступник командувача Сил тероборони полковник Сергій Собко.

Таку інформацію 11 лютого ц.р. повідомив портал Ліга.нет.

Інформується, що він наголосив, що всі вісім років війни український бізнес є незмінним та незамінним партнером ЗСУ, але загроза Україні теж залишається незмінною, і армія шукає способи її стримати.

«Як офіцер Сил територіальної оборони ЗСУ звертаюся до підприємців із закликом до нового партнерства – формування разом із нами потужного резерву територіальної оборони», – заявив Собко.

Заступник командувача Сил тероборони зазначив, що як резервісти підприємці та їхні співробітники можуть проходити службу у військовому резерві за місцем проживання, і чим більше буде таких людей, тим менше буде бажання Росії зазіхати на українську територію.

Він закликав підприємців-роботодавців підтримувати працівників, які вирішили вступати до резерву тероборони, зберігати за ними робочі місця та зарплати, а також просувати ідею формування резерву.

Поделиться публикацией