СЕРЕД ВІЙСЬКОВИХ ООС НА ПЕРЕДОВІЙ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВИГРАВ З МІНІМАЛЬНИМ ВІДРИВОМ

На спеціальних виборчих дільницях в зоні проведення ООС на Донбасі, де голосували військовослужбовці, Володимир Зеленський з мінімальним відривом здобув перемогу у чинного президента Петра Порошенка.

Про це 22 квітня повідомив Главред із посиланням на ЦВК. Зокрема, у голосуванні взяли участь 35 тисяч військових.

За підсумками другого туру виборів президента України 17,7 тис. Підтримали Зеленського, а 17,4 тис. — Петра Порошенка. У процентному співвідношенні загальний результат Зеленського 50,4%, а Порошенка — 49,6%.

На передовій в Донецькій області Зеленський лідирує на ділянках в Бахмуті, Слов’янську, Дружківці, Покровське, Маріуполі та Волновасі. Йому висловили підтримку 134 тисячі військовослужбовців. Порошенко підтримали 13,1 тис. військових, він переміг на спецдільницях в Ясинуватському районі, Краматорську, Торецькому і Мар’їнці.

Стало відомо, за кого проголосувала більшість на батьківщині Бандери Луганську військовослужбовці частіше голосували за Порошенка, однак різниця з опонентів всього в 16 голосів: 4324 голоси проти 4308. Чинний глава держави переміг в Станиці Луганській, Рубіжному, Лисичанську і Щастя, а за Зеленського віддали свої голова більшість солдатів в Сватове і Сєвєродонецьку.

Нагадаємо, в першому турі виборів президента військовослужбовці також з мінімальною перевагою проголосували за Зеленського.

Поделиться публикацией