РФ ГОТУЄТЬСЯ ДО ЧЕРГОВОГО ЗЛОЧИНУ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕННИХ — UTS

Зранку 9 травня, у своєму відеозверненні Євгеній Пригожин заявив, що нібито українські збройні сили завдали з реактивної системи HIMARS ракетного удару по будівлі з військовополоненими українцями. Наразі російська сторона не надала ніяких доказів та не повідомила про кількість загиблих чи постраждалих. Аналізуючи дії злочинної організації, аналітична група Ukraine’s Technologies and Strategies зробила висновок, що влада Росії в черговий раз скористалась «послугами» найманців для здійснення зухвалої підступної розправи над українськими полоненими.

Нагадаємо, що подібними речами «вагнерівці» вже відзначились у липні 2022 року. Тоді у ніч з 28 на 29 липня 2022 року найманці з групи «Вагнер» здійснили масове вбивство полонених у селищі міського типу Оленівка Донецької області, де окупанти збудували фільтраційний табір на території колишньої Волноваської виправної колонії № 120. В ту злощасну ніч, за особистою вказівкою Євгенія Пригожина, було здійснено терористичний акт шляхом підриву колонії з українцями. Відомо про гибель понад 50 українських захисників.

Підступне вбивство росіянами полонених у селищі міського типу Оленівка Донецької області

Сьогодні сценарій повторюється і життю українських військовополонених загрожує смерть від рук російських катів. Тоді росіяни так само брехали про удар ракетами HIMARS, однак пошкодження в Оленівці були не притаманні для принципу роботи цієї реактивної системи залпового вогню.

На переконання аналітиків UTS, весь цивілізований світ має звернути увагу на злочинну російську владу, яка застосовує найманців із групи «Вагнер», які по своїй суті являються звичайною терористичною організацією та діють методами на кшталт ІДІЛ, аль-Каїди та ХАМАС, вбиваючи військовополонених та мирне населення. Слід зауважити, що російська влада спонсорує цих терористів всім необхідним починаючи від військової форми і закінчуючи танками, саме тому Російська Федерація має бути визнана країною-спонсором тероризму.

Пригожин входить до оточення злочинного диктатора Путіна, а де-факто, брав участь у організації низки злочинів, не виключено, за вказівкою очільника Кремля

Російська приватна військова компанія «Вагнер», яку очолює російський бізнесмен Євгеній Пригожин, відома своїми підступними діями та кримінальними злочинами по всьому світу. Під виглядом військових операцій російські найманці неодноразово здійснювали показові страти як військовополонених, так і людей з числа звичайного цивільного населення у різних країнах світу. Не дивлячись на те, що група «Вагнер» не входить до складу регулярної армії РФ, а за найманство в кримінальному кодексі Російської Федерації передбачена стаття, «вагнерівці» отримують від Москви всю необхідну зброю та техніку і виконують завдання поставлені напряму з Кремля.

Найманці ПВК Вагнера на війні проти України

Поделиться публикацией