РОСІЙСЬКІ ВІЙСЬКОВІ РОЗГОРНУЛИ НАВЧАННЯ НА ПОЛІГОНАХ В АНЕКСОВАНОМУ КРИМУ

На полігонах анексованого Криму «Перевальне», «Ангарський» і «Козачий» морська піхота Чорноморського флоту Росії проводить навчальні стрільби зі стрілецької зброї і бронетехніки. До навчань залучено близько тисячі військовослужбовців і 50 одиниць бойової техніки.

Про це 4 лютого ц.р повідомляє DT,UA, посилаючись на  прес-службу флоту.

«На кримських полігонах бойової підготовки підрозділу окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту проводять навчання з вогневої підготовки та водіння, а також інші заходи бойової підготовки з виконанням стрільб зі стрілецької зброї і військової техніки. В ході маршів військовослужбовці відпрацьовують дії по обороні колони техніки від ударів авіації, нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп умовного противника», – говориться в повідомленні Міноборони РФ.

У прес-службі заявили, що в рамках навчань військовослужбовці «виконують бойові стрільби з усіх видів озброєння у складі відділень, взводів і рот. У свою чергу навідники бронетранспортерів в ході навчань вдосконалюють навички з розвідки цілей і коригування во

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. Резолюція Генеральної Асамблеї ООН, прийнята 17 грудня 2018 року у зв’язку з мілітаризацією Криму, Чорного і Азовського морів, закликає Росію вивести свої війська з території Криму і засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях.

Поделиться публикацией