РОСІЙСЬКО-ОКУПАЦІЙНІ ВІЙСЬКА НА ДОНБАСІ ГОТУЮТЬСЯ ДО НАСТУПУ — ТИМЧУК

З початку вересня 2017 року командування бойовиків провело цілий ряд підготовчих заходів

Найближчим часом формування російських окупаційних військ на Донбасі можуть перейти до активних наступальних дій тактичного масштабу на одному або декількох ділянках. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

За даними групи, наразі противник прагне завдати вогневе ураження українським підрозділам, які обороняються, з метою послабити їх здатність утримувати свої передові позиції або при сприятливих умовах змусити відійти з них. «Робиться це з метою створення зручних вихідних рубежів і позицій для подальших активних дій», — зазначив Тимчук.

«Не виключено, що найближчим часом формування окупаційних військ будуть здатні перейти до активних наступальних дій тактичного масштабу на одному або декількох ділянках, де на сьогодні спостерігається вогнева активність супротивника. Для цього командування противника з початку вересня ц.р. провело цілий ряд підготовчих заходів — певні частини і підрозділи пройшли повний курс бойової підготовки, бойового злагодження, перш за все з наступальною тематикою, здійснено доукомплектування їх особовим складом і озброєнням, також здійснено накопичення матеріально-технічних ресурсів, проведено приховане перегрупування частин і підрозділів на вибрані ділянки», — повідомляє «ІС».

Поделиться публикацией
-->