«РОСОБОРОНЕКСПОРТ» ВПЕРШЕ ЗАПРОПОНУЄ НА ЕКСПОРТ НОВІТНІ ДРОНИ-КАМІКАДЗЕ ТА БЕЗПІЛОТНИКИ

«Рособоронекспорт планує найближчим часом вивести на закордонні збройові ринки важкі ударні безпілотники і дрони-камікадзе, цього року продав за кордон 50 розвідувальних БЛА «Орлан-10Е».

Про це 26 листопада ц.р. повідомив портал «ВПК Новости», посилаючись на заяву генерального директора «Рособоронекспорту» Олександра Міхєєва напередодні міжнародної виставки озброєнь EDEX 2021.

Захід пройде в період з 29 листопада до 2 грудня в Каїрі (Єгипет).

«Рособоронекспорт» відзначає серйозне зростання інтересу іноземних партнерів до безпілотної авіаційної техніки російського виробництва. У 2021 році на зовнішній ринок вивели розвідувально-ударний «Оріон-Е» і зараз ведемо по ньому понад 10 контрактних переговорів. Крім того, цього року вже поставили замовникам понад 50 безпілотників «Орлан-10Е». Готуємося до висновку найближчим часом нових зразків, серед яких дрони-камікадзе та важкі ударні апарати», – повідомив Міхєєв.

Очікується, що на єгипетській збройовій виставці російський спецекспортер представить понад 350 зразків продукції, у тому числі у вигляді моделей: навчально-бойовий літак Як-130, транспортно-бойовий вертоліт Мі-35М, гелікоптер радіолокаційного дозору Ка-31 та береговий ракетний комплекс тактичного призначення «Рубіж-МЕ».

Крім того, на стенді Рособоронекспорту Ремдизель представить моделі автомобілів «Тайфун» і «Торнадо», Концерн «Калашніков» продемонструє широку лінійку стрілецької зброї, включаючи пістолет Лебедєва, автомати Калашнікова «сотою» і «двохсоткою» серій, найсучасніші образи. 15, АК-19 та АК-308, а також новітній пістолет-кулемет ППК-20.

 

Найбільший світовий виробник бронетехніки Концерн Уралвагонзавод покаже макети бестселерів збройового ринку — надпопулярних на Близькому Сході та в Африці танка Т-90МС і БМПТ «Термінатор», а Завод імені Петровського — макет новітньої протитанкової протидахів.

Поделиться публикацией