РОЗКРАДАННЯ В ОБОРОННОМУ СЕКТОРІ — ДЕТЕКТИВУ НАБУ ВРУЧИЛИ ПІДОЗРУ

Детективу Національного антикорупційного бюро Євгену Завгородному вручили підозру в рамах справи про розкрадання на Харківському бронетанковому заводі, заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко. Також підозру вручидли колишньому гендиректору заводу.

Таку інформацію 6 червня ц.р. повідомив портал DT,UA.

«Учора заступник генпрокурора Анжела Стрижевська повідомила детективу НАБУ за прізвищем Завгородній, котрий розслідував справу з 2016 року», – розповів Луценко під час брифінгу.

Він зазначив, що Завгородній призначив експертизу в рамках вказаної справи. Однак згодом він її скасував. Луценко припускає, що Завгородній так вчинив під тиском керівництва.

У той же час керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив про те, що колишньому гендиректору Харківського бронетанкового заводу та чинному його заступнику, який також є головним інженером вручили підозру за вчинення злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Поделиться публикацией