РОБИТИМЕМО АКЦЕНТ НА АЗІЙСЬКИЙ РЕГІОН, БО ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ НАШОЮ ПРОДУКЦІЄЮ ТАМ ДОСИТЬ ВИСОКА – ГЕНДИРЕКТОР «СПАРИНГ-ВІСТ ЦЕНТР»

Львівське ПП «НВПП «Спаринг-Віст Центр», що випускає продукцію під маркою ЕКОТЕСТ, готується до участі у виставці військової техніки DSA2018, яка у квітні ц.р. відбудеться у Малайзії.  Про це у інтерв’ю інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» розповів генеральний директор цього приватного підприємства  Ростислав Смук.

За його словами, таке рішення було прийняте після участі у оборонній виставці у Бангкоку (листопад 2017 р.), де на спільному стенді Ліги оборонних підприємств України, «Спаринг-Віст Центр» представляв свої прилади, і навіть демонструвало їх у дії.

Роман Смук розповів, що  на бангкокській  експозиції його підприємство презентувало прилади радіаційного контролю, а також спеціальні блоки для бронетехніки, які розробили за останні чотири роки у контексті імпортозаміщення.

«На сусідньому стенді, що представляв авіацію Таїланду, працювала дівчина, яка не задовго то того пройшла медичний курс опромінення, лікуючись від раку. У перший день виставки наші дозиметри спрацювали – виявили, що вона отримала досить високу дозу, і продовжували реагувати  на неї всі дні, що ми там знаходилися», — розповів пан Роман.

Він повідомив про корисне ділове спілкування із представниками Малайзії, Сінгапуру, Таїланду.

«Для себе зрозуміли, що на цей регіон треба робити акцент у цьому році, бо зацікавленість нашою продукцією там досить висока. Отже збираємося ще на одну виставку, яка відбудеться у Малайзії у квітні. Наскільки мені відомо, Ліга планує представити там спільний стенд її учасників – приватних підприємств України», — зазначив співрозмовник агентства.

ІА «ОПК»

Поделиться публикацией