РНБО МАЄ ВИРІШИТИ СИСТЕМНУ ПРОБЛЕМУ З ВИРОБНИЦТВОМ БРОНЕТРАНСПОРТЕРІВ — ЕКСПЕРТ

РНБО має вирішити системну проблему з виробництвом бронетранспортерів, «де фінська броня, чесно кажучи, не найголовніша проблема».

Про це на своїх сторінці в Facebook 5 липня написав директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець.

 

«Так як занадто багато питань є до інших фрагментів і учасників цієї досить маразматичної історії яка, за гіршим варіантом, може завершитися серйозним підривом потенціалу ХКБМ і зависанням інших контрактів, важливих для Міноборони. Включаючи і модернізацію Т-64, і проекти з нової БМП, і танку нового покоління», — вважає експерт.

 

С.Згурець переконаний, причиною цього скандалу є «сліпе або надмірно мотивоване дотримання букви інструкції, при ігноруванні всіх інших реалій створення і виробництва бронетехніки».

 

Нагадаємо, що 5 липня фінська корпорація Miilux Ltd, яка є виробником бронесталі Miilux Protection 500, через ДК «Укроборонпром» виступила із запевненнями у високій якості своєї продукції і закликала припинити стосовно неї дискредитаційну інформаційну кампанію, викликану відмовою військового приймання Міністерства оборони України брати БТР-4.

Поделиться публикацией