РНБО ДАВ ДОРУЧЕННЯ СИЛОВИКАМ ЩОДО ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ

Рада національної безпеки і оборони зібралася 8 липня на термінову нараду з питань інформаційної безпеки, на якій відповідні доручення було еадано силовим відомствам.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Данилюк на своїй сторінці в Facebook.

«Тільки що за дорученням президента провів нараду з інформаційної безпеки. Державні органи, зокрема СБУ і Національна поліція, отримали ряд відповідних доручень, зокрема щодо захисту інформаційного простору. Додаткові деталі не можемо надати через секретність», — написав він.

Напередодні один з найвідоміших російських пропагандистів, ведучий телепрограми «Вести недели» на рупорі кремлівської пропаганди, телеканалі «Росія 24» Дмитро Кисельов заявив про те, що 12 липня разом з медведчуківським телеканалом NewsOne буде проведено телеміст під назвою «Треба поговорити».

У Києві під будівлею телеканалу NewsOne на вулиці Польовій ввечорі 8 липня зібралися активісти, щоб висловити свою позицію щодо неприпустимості телемосту з російським телеканалом «Росія 24».

Про це повідомив Укрінформ.

Поки що на акцію протесту прибули близько 200 учасників, але люди продовжують збиратися. Дехто з них тримає у руках плакати із написами “Телеміст — Путіну під хвіст”, “Телемост — вокзал — Россия”, “Стоп пропаганда”. Є активісти, які палять димові шашки.

Учасники також пообіцяли 9 липня об 11 годині провести акцію протесту під Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення.

Поделиться публикацией