ПІДТРИМУЄМО ЗАКОНОДАВЧІ ІНІЦІАТИВИ ТИХ, ХТО ПРАЦЮЄ НА НАШУ «ОБОРОНКУ» — ВІКТОР КРИВЕНКО

Аби на законодавчому рівні допомогти реформуванню оборонно-промислового сектора у Верховній Раді була створена міжфракційна група по підтримці оборонно-промислового комплексу та авіакосмічної галузі. Вона не має політичного забарвлення і відстоює інтереси вітчизняних розробників та виробників оборонної продукції. Про це у коментарі ІА «ОПК» розповів голова цього між фракційного об’єднання, народний депутат України Віктор Кривенко.

«Нам вдалося провести низку законопроектів, які врятували і Південмаш, і Антонова. Зараз ми більше працюємо як пожежна команда. Але виходимо на системну роботу із асоціаціями та професійними об’єднаннями виробників. Підтримуємо законодавчі ініціативи, зокрема Ліги оборонних підприємств України. Ці пропозиції слушні, фахові,  адекватні ситуації, їх варто підтримувати», — зазначив співрозмовник агентства.

Віктор Кривенко додав, що він у бюджетному парламентському Комітеті відповідає за ОПК і намагається там відстоювати позицію Міноборони і оборонних підприємств перед Міністерством фінансів.

ІА «ОПК»

Поделиться публикацией
-->