ПІДРОЗДІЛИ БІОЛОГІЧНОГО ЗАХИСТУ АРМІЇ КАЗАХСТАНУ ДЕЗІНФІКУЮТЬ ТЕРИТОРІЇ І ОБ’ЄКТИ У ДЕВ’ЯТИ МІСТАХ КРАЇНИ

Підрозділи біологічного захисту армії Казахстану дезінфікують території і об’єкти у дев’яти містах країни в рамках протидії загрозі коронавірусу.

Про це 31 березня ц.р. повідомив портал DT,UA.

Військові підрозділи біозахисту працюють в столиці країни Нур-Султані, а також інших великих казахських містах – Алмати, Шимкенті, Актау, Актобе, Атирау, Караганді, Кизилорді та Таразі.

 

«Згідно з дорученням президента Казахстану — верховного головнокомандувача Збройними Силами збільшено кількість об’єктів та залучених підрозділів біологічного захисту», — розповіли казахські військові.

 

В рамках санітарних робіт контролюється дотримання концентрації робочих розчинів, щоб виключити нанесення екологічної шкоди, додали військові.

 

Тим часом, розвідувальні служби США намагаються скласти повну картину поширення коронавірусу у світі та натрапляти на труднощі при зборі інформації про епідемію в Ірані, Китаї, Росії та Північній Кореї. Вважають, що в цих країнах приховують справжні масштаби поширення епідемії. Спеціальні органи США вважають ці країни «складними цілями» через посилений контроль держави над інформацією та складності збирання інформації в замкнутому середовищі місцевого керівництва навіть у мирний час.

 

Зростаюча коронавірусна криза загрожує непропорційно вдарити по країнах, причому не тільки як криза охорони здоров’я в короткостроковій перспективі, але і як руйнівна соціально-економічна криза в майбутні місяці та роки, розповіли у понеділок в Програмі розвитку ООН.

Поделиться публикацией