ПІДПРИЄМСТВО «УКРОБОРОНПРОМУ» ОГОЛОШУЄ ПЕРШИЙ ТЕНДЕР З РЕАЛІЗАЦІЇ МАЙНА У СИСТЕМІ «ПРОЗОРРО»

Запорізьке казенне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра», що входить до  складу ДК «Укроборонпром», першим оголосило тендер з реалізації майна у електронній системі «Prozorro.Sale».  Підприємство реалізовує 40 тон чавунного металобрухту.  Прийом пропозицій проходитиме до 16.12.2018 року, а аукціон відбудеться 17.12.2018 року. З умовами тендеру можна ознайомитися за посиланням.

Реалізації майна на «Prozorro.Sale» проводиться у форматі електронних торгів, які здійснюються за стандартами, критеріями та технологією системи електронних публічних закупівель Prozorro.

Електронні торги мають прозорі, недискримінаційні і єдині для всіх правила та спрощений доступ. Но нова система «Prozorro.Sale» максимально охопить продажі активів Концерну.

Нагадаємо, 29 жовтня 2018 року ДК «Укроборонпром» та ДП «Prozorro.Продажі» уклали Меморандум щодо співпраці у побудові прозорої та ефективної системи реалізації майна. Документ визначав основні етапи створення сучасної системи реалізації та надання в оренду майна підприємствами Концерну.

Зазначимо, що КП «Науковий виробничий комплекс «Іскра» є провідним підприємством кластеру радіолокації, зв‘язку та РЕБ. На цьому підприємстві розроблено та випускаються на сучасному обладнанні радіолокаційні станції різного призначення. Зокрема, 79К6, яка вже використовується у Збройних Силах України. Це рухома трьохкоординатна радіолокаційна станція кругового огляду, яка дозволяє виявляти повітряні цілі на відстані до 400 км, подавати їх координати засобам протиповітряної оборони для негайної реакції та знищення супротивника. Окрім того, фахівці «Іскри» вже проводять випробування передового контрбатарейного радару та автоматизованого комплексу радіоперешкод.

Поделиться публикацией