ПУТІН ДАВ ЗАВДАННЯ ЩОДО ПЕРЕОЗБРОЄННЯ ФЛОТУ ТА РОЗВИТКУ МОРСЬКОЇ АВІАЦІЇ

Президент Росії Володимир Путін заявив, що рівень оснащення ВМФ РФ сучасним озброєнням до 2027 року має перевищити 70%.

Про це 2 листопада ц.р. повідомив портал «Новости ВПК».

«Послідовно підвищується програма модернізації флоту, загалом до 2027 року рівень його оснащеності сучасними зразками озброєння має перевищити 70%», — сказав глава РФ на нараді з керівництвом Міноборони та представниками ОПК у понеділок.

За словами Путіна, частку сучасної зброї та техніки у військах ППО та ПРО доведуть не менше ніж до 80% на рубежі 2025-2027 років.

«Існуючі темпи переозброєння військ ППО та ПРО дозволять на рубежі 2025-2027 років довести тут частку сучасної зброї та техніки не менше ніж до 80%», — сказав Путін.

Крім того, президент РФ поставив завдання розвивати морську авіацію за рахунок оснащення ВМФ перспективними літальними апаратами та авіаційними засобами ураження, масштабної модернізації наявних систем

«Враховуючи нарощування складу військово-морських сил іноземних держав за рахунок поставок сучасних атомних підводних човнів, авіанесучих та ударних кораблів, безпілотних кораблів, нам потрібно вищими темпами розвивати морську авіацію, насамперед за рахунок оснащення ВМФ перспективними літальними апаратами та авіаційними засобами поразки, масштабною модернізації існуючих систем», — заявив глава РФ.

Поделиться публикацией