ПСКОВСЬКІ ДЕСАНТНИКИ ОТРИМАЛИ СЬОМИЙ БАТАЛЬЙОННИЙ КОМПЛЕКТ БОЙОВОЇ ТЕХНІКИ

Перша в цьому році велика партія техніки для ПДВ надійшла на озброєння 76-ї дивізії Повітряно-десантних військ в Пскові.

Про це 20 січня ц.р. повідомив портао «Военно-политическое обозрение», посилаючись на прес-службу Міноборони РФ.

Згідно з повідомленням, на озброєння 76-ї дивізії ПДВ надійшов батальйонний комплект техніки, в який увійшли 39 бойових машин: 31 одиниця БМД-4М і вісім одиниць БТР-МДМ «Ракушка». Це вже сьомий батальйонний комплект, що надійшов на озброєння псковських десантників. Уточнюється, що бойові машини надійшли в 234-й гвардійський десантно-штурмової Чорноморський ордена Кутузова 3-го ступеня полк імені Святого благовірного Олександра Невського.

«До складу сьомого за рахунком батальйонного комплекту військової техніки для псковських десантників входить 39 бойових машин нового покоління: БМД-4М (31 одиниця) і БТР-МДМ« Ракушка »(вісім одиниць)», — йдеться в повідомленні.

За словами заступника командувача ПДВ генерал-майора Анатолія Концевого, в 2020 році очікується надходження ще двох батальйонних комплектів бойових машин в з’єднання та військові частини ПДВ.

Відзначається, що всі військовослужбовці десантно-штурмового полку, який отримав нову техніку, раніше пройшли курс навчання і перепідготовки на нові зразки озброєння в Омську на базі 242 навчального центру підготовки молодших спеціалістів ПДВ.

Серійний випуск БМД-4М ( «Об’єкт 960м») здійснюється АТ «Волгоградський тракторний завод», БТР-МДМ ( «Об’єкт 955») проводиться АТ «Курганський машинобудівний завод» (КМЗ).

Поделиться публикацией