ПРЕЗИДЕНТ ВВІВ У ДІЮ РІШЕННЯ РНБО ПРО “ПЕРЕЗАПУСК” КОМІСІЇ З ОПК

Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо ліквідації утвореної у 2015 році Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу і утворення нової.
Така інформація була оприлюднена на сайті глави держави 8 листопада ц.р.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 листопада 2019 року «Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно- промислового комплексу», — йдеться у документі.

Як зазначається в додатку до указу, Радбез ухвалив таке рішення, розглянувши комплекс питань, пов’язаних з ефективністю координації дій центральних органів виконавчої влади у сфері функціонування ОПК.

Читайте також: Україна та США підписали протокол про оборонну співпрацю
Водночас, Кабінету міністрів доручається у двотижневий строк вирішити в установленому порядку питання щодо утворення міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу.

У рішенні РНБО Президентові пропонується визнати такими, що втратили чинність, Указ Президента України від 12 червня 2015 року № 329 «Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу», а також Указ Президента України від 1 березня 2018 року №50 «Питання Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу».

Поделиться публикацией