ПРЕДСТАВЛЕНО ПРЕДСТАВИЛИ СТАНЦІЮ ПОЛЬОВОГО СУПУТНИКОВОГО ЗВ’ЯЗКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

У Києві представили станцію польового супутникового зв’язку вітчизняного виробництва.

Про це 12 жовтня ц.р. повідомив Мілітарний.

Широкому загалу, під час підготовки до виставки озброєння та військової техніки з нагоди Дня захисників і захисниць України показали вітчизняну станцію польового супутникового зв’язку.

Озброєння та спорядження, з нагоди святкових заходів, з 13 по 17 жовтня демонструватимуть на виставці в Києві на Михайлівській площі.

Центральна польова станція супутникового звязку (ЦПССЗ) призначена для забезпечення двостороннього обміну інформацією між абонентами віддалених супутникових станцій та абонентами наземних телекомунікаційних мереж, управління супутниковим ресурсом, резервування Центральної стаціонарної станції супутникового звязку.

Шляхом початку експлуатації у Збройних силах України Центральної польової станції супутникового звязку, а також станцій супутникового звязку у різних виконаннях, відбулось нарощення технічних можливостей супутникового звязку у військах.

Визначальні відомчі випробування підтвердили заявлені розробником технічні та експлуатаційні характеристики мобільної станції супутникового звязку в обстановці, наближеній до реальної експлуатації військовими підрозділами як у міських, так і польових умовах використання.

Поделиться публикацией